Referenssit

  • Tutustu aikaisempiin töihimme

Würth Elektro

Heatterm valmistaa laadukkaita ja erityistarpeisiin suunniteltuja tukieristimiä Würth Elektron tarpeisiin.

Yli 10 vuotta kestänyt kumppanuus on kaksisuuntaista: Würth Elektro toimittaa Heattermille tarvittavia osia ja tuotteita, ja Heatterm valmistaa niistä tuotteen. Lopullisissa tuotteissa yhdistyvät molempien ammattitaito.

”Meille on erityisen tärkeää, miten sujuvaksi Heatterm on tehnyt tuotteiden tilaamisen ja toimittamisen prosessit. Tarvittaessa saamme erittäinkin nopealla aikataululla tavaraa molempiin suuntiin liikkumaan”, sanoo Mikko Mäki, Würth Elektron myyntipäällikkö.

”Kun yhteistyökumppani on Suomessa, se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että osia tai tuotteita ei turhaan lähetellä edestakaisin ympäri maailmaa. Se tietenkin nopeuttaa prosesseja, mutta säästää myös luonnonvaroja ja edistää samalla kustannuksien hallintaa.”

Glaston Finland

Heatterm varmistaa Glastonin lasinjalostuskoneiden toiminnan laadukkailla uunien lämpövastuksilla.

”Heatterm on jo 2000-luvun alusta asti valmistanut Glastonille lämpökäsittelykoneiden sähkövastuksia. Kyseessä on välttämätön ja erittäin tärkeä elementti, koska vastukset ovat pääroolissa lasin tarkassa lämpökäsittelyssä”, sanoo Jarkko Ruohonen, Glastonin Tampereen-tehtaan Material Management -johtaja.

Lasin lämpökäsittelelyssä karkaistava lasi lämmitetään nopeasti ja hallitusti useisiin satoihin asteisiin. Tämä edellyttää koneissa käytettäviltä rakenteilta ja komponenteilta kestävyyttä, johon voi luottaa. Glaston Finland oy:n laitteissa korkeiden lämpötilojen hallinta on arkipäiväistä ydinosaamista. Heatterm oy:n vastuulla on huolehtia korkealaatuisilla lämpövastuksilla, että Glastonin lasinjalostuskoneiden toiminta sujuu häiriöttä haastavissa olosuhteissa.

Glastonille joustavuus on tärkeää, sillä uusille osille ja varaosille on jatkuvasti tarvetta.

”Tämän vuoden aikana olemme tilanneet jo 300 erilaista vastusnimikettä. Se kertoo hyvin siitä, miksi Heattermin tarjoama palvelu on meille tärkeä.”

Nopeat toimitusajat

Varastomme ansiosta meillä on erittäin nopeat toimitusajat.
Saat vastukset nopeasti ja joustavasti.

Yhteystiedot

Länsikaari 6B
FI-07900 Loviisa
info@heatterm.fi

Tietosuojaseloste

Kotisivut yritykselle toteutti: Haven Porvoo