Yritys

  • Tietoa Heatterm oy:stä

Olemme sähkömekaanisten komponenttien kansallisia johtavia yrityksiä, ja palvelemme laajaa asiakasryhmää Suomessa ja maailmalla. Tuotteitamme viedään lähes jokaiselle mantereelle muun muassa Kiinaan, Intiaan, Brasiliaan, Pohjois-Amerikkaan ja Etelä-Afrikkaan.

Suunnittelemme ja valmistamme vaativiin olosuhteisiin soveltuvia tukieristimiä, kojekaappilämmittimiä ja vastuksia pitkällä kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Yrityksen historiaa

  • Komponentteja vuodesta 1977 lähtien

Yrityksemme perustettiin Loviisassa vuonna 1977, ja se toimi vuoteen 1997 asti nimellä Insinööritoimisto Pekka Laakso oy, jonka jälkeen nimi muuttui Heatterm oy:ksi.

Vuonna 2006 Heattermin liiketoiminta myytiin, omistajiksi tulivat sijoitusrahasto ja yksityishenkilöitä. 5.12.2023 Loviisan yksikön valmistusliiketoiminta myytiin operatiivisen johdon perustamalle yritykselle. Kaupassa yhtiön liiketoimintaan liittyvä käyttö- ja vaihto-omaisuus, henkilöstö, Heatterm-domain, toimitilat ja sopimukset siirtyvät Heattermille.

– Olemme tyytyväisiä mahdollisuudesta jatkaa yrittäjinä Heatterm oy:ssä. Operatiivisesta toiminnasta meillä on vuosikymmenten kokemus ja ansaittu maine hyvänä toimittajana arvokkaille asiakkaille. Liiketoiminta jatkuu ennallaan samoissa tiloissa ja samojen henkilöiden toimesta kuin ennenkin, Juha Jääskeläinen sanoo.

1977

Insinööritoimisto Pekka Laakso oy perustetaan

1997

Nimi vaihtuu Heatterm oy:ksi

2006

Heattermin liiketoiminta myydään, omistajiksi tulevat sijoitusrahasto ja yksityishenkilöitä.

2023

Bevenic Group oy myy Loviisan yksikön liiketoiminnan operatiivisen johdon perustamalle yritykselle. Toiminta jatkuu Heatterm oy:n nimellä.

Kotimainen luotettava toimija

Heatterm on kotimainen yritys, jolla on täysin kotimainen yksityinen omistus. Olemme luotettavia, joustavia ja asiantuntevia. Suurin osa asiakkuuksistamme on pitkäaikaisia, ja osa niistä on kestänyt jopa yli 30 vuotta.

Toimimme Loviisassa moottoritien varrella vuonna 2019 valmistuneessa hallissa, jossa pidämme myös omaa varastoamme. Sen ansiosta meillä on lyhyet toimitusajat!

Vastuullinen toimija

Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä. Raaka-aineemme ovat luotettavilta ja vastuullisilta kotimaisilta ja pääasiassa eurooppalaisilta toimittajilta.

Hyödynnämme valmistuksessa syntyvää hukkalämpöä, vältämme materiaalihävikkiä ja kierrätämme asianmukaisesti kaiken, minkä voimme: pakkausmuovin, metallin, pahvit ja paperit.

Suunnittelemme jatkuvasti uusia kestävämpiä tuotteita ja toimintatapoja yhdessä asiakkaittemme kanssa. Tavoitteenamme on optimoida laitteiden elinkaariarvo ja varmistaa resurssien, energian ja ajan tehokas hyödyntäminen koko tuotantoketjussa.

Kunnioitamme ihmisoikeuksia ja pidämme työntekijöistämme huolta. Työllistämme seitsemän vakituista työntekijää ja muutamia osa-aikaisia yrittäjiä. Heattermilla tehdään pitkiä työuria. Yli puolet henkilökunnastamme on työskennellyt Heattermillä yli 15 vuotta, osa lähes 40 vuoden ajan. Meillä on erittäin kattava työterveyshuolto ja mahdollisuus liukuvaan työaikaan.

Pitkäaikaiset asiakassuhteemme osoittavat myös sitoutumisemme asiakkaidemme hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen.

Toimintamme perustuu turvallisuuteen, eettisyyteen, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen. Koko toimintamme on sertifioitu ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001-standardien vaatimusten mukaisesti.

Yhteystiedot

Länsikaari 6B
FI-07900 Loviisa
info@heatterm.fi

Tietosuojaseloste

Kotisivut yritykselle toteutti: Haven Porvoo